Geboren in 1971 en getogen in Twente, gestudeerd in het meest zuidelijke en Bourgondische stukje Nederland en nu neergestreken in een industrieel atelier
in het midden van het land. Creativiteit (toneel, zang, beeldende vorming) was eigenlijk op al deze plekken al een verbindend element.

Naast een niet-kunst-gerelateerde opleiding aan de Hogeschool voor Management in Maastricht heb ik vanaf 2008 een aantal beeldhouwcursussen gevolgd in Noord Frankrijk. Uit oa. speksteen en notenhout (en soms een combinatie van materialen) ontstond daar mijn eerste figuratieve werk.

Sinds 2011 is het creëren van mooie dingen gelukkig ook wat werk betreft een vast gegeven in mijn leven. Onder de naam 'Café des Artistes' ben ik actief in een aantal kinderklinieken in Nederland, waar ik kunstige objecten (beelden en zelfportretten) maak met ernstig zieke kinderen. Ook daar krijgt mijn fascinatie voor portretten, zowel (letterlijk) in beeld als op doek, steeds meer vorm. Al een aantal keren mocht ik vrienden en familie portretteren op verschillende manieren. Op houten boomstamschijven, op doek, op papier en zelfs in klei. 
Ik geniet er enorm van om schoonheid te creëren, tot het punt waar het hele plaatje klopt en mijn hart er letterlijk een sprongetje van maakt.
 
Aarzel niet en neem contact met me op als ik in beeld of op doek iets voor je betekenen mag. Ik verheug me er op!


ATELIER

Alleen op afspraak:
Karpervijver 5 - atelier
3703 CJ Zeist